zangeres PrisciLa en pianist Cajan op uw bruiloft

Jazz, Tango en Latin voor een pittige combinatie

Zoek je een zangeres voor op je bruiloft?

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking?
Een intieme bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Een verjaardag gewoon thuis gevierd?
Zangeres PrisciLa Musica, pianist Cajan Witmer en Tycho Burgerhoff op percussie bieden feestvreugde in plaats van decibels. Bijzonder aan deze zangeres is haar veelzijdigheid en innemende presentatie. In onze multi-culturele samenleving wordt het steeds belangrijker om meerdere culturen aan te kunnen spreken. Des te meer op een bruiloft waar families bij elkaar komen. Dat kan zangeres PrisciLa Musica uitstekend. Met pianist Cajan Witmer zingt zij repertoire uit de Beatles, Diana Krall, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Jobim, Sergio Mendez en Gardel. Een pittige combinatie voor een bijzondere bruiloft.

Pianist begeleidt je bij Jazz en Rock 'n' Roll hits

Pianist Cajan Witmer speelt al jaren jazz en latin alle jazz kroegen van Amsterdam. Vaak is er een gast die graag een jazz standaard wil voordragen aan het bruidspaar. Wat is er beter dan begeleiding door deze fantastische pianist in de juiste toonsoort. Geen krakende noten omdat de lied te hoog is. Als men door de zenuwen te laat begint, hoeft de bandje niet opnieuw gestart te worden. Alléén muziek en pret.
De veelzijdigheid van zangeres PrisciLa Musica bracht haar al veel succes... Onder meer met optredens bij North Sea Jazz, de New Morning- en Montmartre Club (Parijs), Doelen Café, 5 mei Museumplein, Breda Jazz Festival, Bethany's Jazz Club, Dias Latinos en de Dutch Trade Festival in Polen.

Breng iets origineels naar je bruiloft feest met de pittige combinatie van zangeres en pianist

Dit kan jouw feest hét feest van het jaar maken. Vertrouwde meezing jazz standards en pittige “Latin beats”. bruiloft-band-met-PrisciLa-Musica