Guitar Latino

Akoestische latin met een vleugje jazz:

  • Guitar Latino wordt gevormd door Humberto Albores (gitaar), Miguel Padron (congas, bongo en cajón), en PrisciLa Musica (zang en handpercussie): Drie professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in Mexico, Zuid-Amerika en Europa.
  • Typerend is de nadruk op zang: iedereen in de band zingt.
  • Ons doel is dat ons publiek zich vermaakt, of dat nu dansend of zittend is.
  • fotos van onze feesten vindt u hier

 


meer video: You Tube Kanaal PyLQS
meer over akoestische Latin muziek: Latin Band

Humberto Albores (gitaar)

Latin en jazz gitarist Humberto Albores met Guitar LatinoGeboren in Chiapas, Mexico, afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium. Humberto werkte als producer in de Latin Jazz, de wereldmuziek en in de Mexicaanse muziek scene, en bovendien ook in theater. Speelde met artiesten als Paquito D'Rivera, Victor Mendoza, Narimbo, Ramon Valle, Benjamin Herman, Mariachi Tierra Caliente, en stond op internationale podia als (onder meer) het Duke Ellington Jazz Festival (Washington, DC); het , USA; Kennedy Center Millennium Stage, (Washington DC). het National Arts Festival (Grahamstown, Zuid Afrika), Seoul Drum Festival (Korea), Shanghai Arts Festival (China), het Lincoln Center Out of Doors Festival (New York).

Miguel Padron (congas, bongo en cajón)

Gitaar Latino met conga en cajon gespeeld door Miguel PadronGeboren in Venezuela, toerde Miguel door Europe met Santanico. Miguel speelde met TenTemPies (met wie hij recent ook nog toerde in Chili, en verscheen in DWDD), speelt in Sysmo (Percussie Extravaganza te zien elke woensdag in Amsterdams Mezrab) en is momenteel zo druk met freelancen dat deze biografie maar een heel beperkte weergave van zijn activiteiten is. Miguel is de garantie voor 'sabor' en muzikaliteit.


Enthousiast geraakt?

Neem contact op voor een boeking:

telefoon +31 6 25 46 18 57

gemeente amsterdambedrijfsfeest AWTIlogo cordaanTropenmuseum Feestlogo reverbnationlogo music motionlogo jazz boz