Piano Pasión

Stijlvolle mix van Retro en Zuid-Amerikaanse muziek:

  • jazzy, liedjes uit de jaren zestig, tango en salsa;
  • semi-akoestisch;
  • Met Cajan Witmer op piano, Miguel Padron op congas, en Priscila Musica op zang, biedt Piano Pasión een breed repertoire dat de smaak van de wereldmuziek-genieter weerspiegelt: Jazz, sixties standards, Cubaanse cha cha, salsa, bossa nova en Argentijnse tango.
  • fotos van onze feesten vindt u hier

 


Cajan Witmer (piano)

Cajan speelt tango jazz en salsa met piano passionCajan deed in 1989 eindexamen conservatorium, won in datzelfde jaar al de Compositie prijs Meervaart Jazz festival en is inmiddels zo'n 25 jaar actief als pianist in jazz / latin. Hij werkt(e) samen met vele bekende jazzvocalisten en instrumentalisten, zoals

Carmen Gomes, Ingram Washington, Hans dulfer, Rinus Groeneveld , That's jazz met Robert Veen. Op gebied van latin werkte Cajan onder meer met Rumbata, Lilian Vieira en Georgia Dias en verder is hij docent aan het Prins Claus Conservatorium (Groningen).

Miguel Padron (congas, bongo en cajón)

Gitaar Latino met conga en cajon gespeeld door Miguel PadronGeboren in Venezuela, toerde Miguel door Europe met Santanico. Miguel speelde met TenTemPies (met wie hij recent ook nog toerde in Chili, en verscheen in DWDD), speelt in Sysmo (Percussie Extravaganza te zien elke woensdag in Amsterdams Mezrab) en is momenteel zo druk met freelancen dat deze biografie maar een heel beperkte weergave van zijn activiteiten is. Miguel is de garantie voor 'sabor' en muzikaliteit.

Enthousiast geraakt?

Neem contact op voor een boeking:

telefoon +31 6 25 46 18 57

gemeente amsterdamlogo cordaanBedrijfsfeest AwtiTropenmuseum Feestlogo reverbnationlogo music motionlogo jazz boz